kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Czy w w/w programie istnieje możliwość podejrzenia pliku (np.film) zanim zostanie on ściągnięty - coś na wzór kazza??? Jeśli tak to jak się to robi bo ja za cholerę nie moge dojść co i jak :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 w zakladce ransfer klikasz prawym na plik i dajesz podlgad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Opcja "podgląd" w zakłądce nie jest podświetlona - nie mogę jej użyć... Wie ktoś czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 sciagnij sobie avipreview ze strony www.avipreview.com w katalogu temp (domyslnie emuletemp) masz pliki ktore sciagasz i tym progsem bez problemu mozesz je przegladnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 coś kurde nie działa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Opcja "podgląd" w zakłądce nie jest podświetlona - nie mogę jej użyć... Wie ktoś czemu? Nie jest podświetlona bo najwyraźniej za mało jeszcze pociągłeś, a tymbradziej by podejrzec musisz miec conajmniej 2 części samego początku ściągniete, więc narazie tlyko poczekaj jak się co nieco ściągnie i dopiero "podgląd" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nie jest podświetlona bo najwyraźniej za mało jeszcze pociągłeś, a tymbradziej by podejrzec musisz miec conajmniej 2 części samego początku ściągniete, więc narazie tlyko poczekaj jak się co nieco ściągnie i dopiero "podgląd"Miałem ściagnięte 650MB z 700MB i też nie było podświetlone... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nie jest podświetlona bo najwyraźniej za mało jeszcze pociągłeś, a tymbradziej by podejrzec musisz miec conajmniej 2 części samego początku ściągniete, więc narazie tlyko poczekaj jak się co nieco ściągnie i dopiero "podgląd"Miałem ściagnięte 650MB z 700MB i też nie było podświetlone... :? A miałeś początek ściągnięty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nie spojrzałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 można otwierać też te pliki odtwarzaczem filmowym w przypadku mpeg nieważne ile masz ściągnięte ale z avi są problemy. Zawsze udaje sie podejrzeć virtual dubem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...