dr_Misiek Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam! Tak jak w temacie. Pytanie może banalne (proszę głupio nie komentować mojej niewiedzy ), czy w laptopach ze zintegrowaną karta graficzną jest podobnie jak w stacjonarkach, konkretnie czy wymiana CPU z grafikną np HD 2000 na CPU z grafą HD 4000 pociągnie za sobą wymianę GPU? Logika nakazuje mi wnioskować że tak, wolał bym się jednak upewnić że dobrze myślę :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam! Tak jak w temacie. Pytanie może banalne (proszę głupio nie komentować mojej niewiedzy ), czy w laptopach ze zintegrowaną karta graficzną jest podobnie jak w stacjonarkach, konkretnie czy wymiana CPU z grafikną np HD 2000 na CPU z grafą HD 4000 pociągnie za sobą wymianę GPU? Logika nakazuje mi wnioskować że tak, wolał bym się jednak upewnić że dobrze myślę :-D Nie. Grafika jest zintegrowana z cpu - wymieniając cpu, gpu jest wymieniane automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 OK dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...