Zagond Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Witam, planuję zakupić słuchawki dokanałowe do Samsunga Galaxy S2 w granicach 100zł, z oryginalnych zrezygnowałem. Z muzyki słucham w sumie wszystkiego co w ucho wpadnie (dubstep, reggae, rap, rock, czasami muzykę klasyczną). Ważne jest, żeby dobrze i dość głośno grały (głęboki bas, czysty dźwięk i wyraźny wokal). Na słuchawkach się nie znam, dlatego piszę z prośbą o doradzenie mi jakiś przyzwoicie grających. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Mam jakies takiej sony z Saturna za jakies ~100zl i sa ok, ale trzeba jak zwykle pobawic sie korektorem audio. Nie oszukujmy sie, SGS ma slaby chip dzwieku, gra tak sobie, mma tez HTC One i akurat na HTC czuje sie kopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagond Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Nie narzekam na dźwięk, mam K520 i jakość nawet bez zabawy korektorem jest zadowalająca, tylko szukam jakiś dokanałowych. Czytałem dość dobre recenzje na temat firmy Brainwavz (np. R1, M1, M5, Beta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) powiem tylko tyle - mialalem kilka sluchawek sony oraz sennheiser w tej samej cenie (~100zl) - sony bija sennheisery we wszystkich parametrach. niemnije nie zapominajmy o tym, ze kazdy ma troche inne preferencje dzwiekowe i jednym pasuje od razu dany dziwek, a innych od razu odrzuca. Edytowane 5 Marca 2014 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagond Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Zależy mi na słuchawkach dobrych, ale uniwersalnych. Tak jak napisałem, słucham różnych gatunków muzyki i chciałbym, żeby przy każdym dobrze grały :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...