Skocz do zawartości
Gibs00n

Laptop do gier 2000-3000zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Szukam czegoś na czym mógłbym swobodnie przeglądać internet, bez lagów przeglądać filmiki, no i pograć w jakieś gierki, wiadome, że to nie będą najnowsze tytuły, ale widziałem już kilka laptopów w tej cenie, które dawały radę. Wolę jednak zasięgnąć opinii kogoś bardziej doświadczonego, więc liczę, że pomożecie mi coś wybrać. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie potrzebujesz systemu to Lenovo Y510P z i5 i GT755. Jeśli z systemem to ten sam model tylko z 4GB RAM - LINK. Nowe gierki - bez problemu pograsz, GT755 to dobra karta graficzna. Do tego masz podświetlaną klawiaturę i całkiem niezłe wykonanie jak na laptop typowo "gamingowy".

Edytowane przez kkrawczyk
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taniej będzesz miał MSI z nieco słabszą grafiką ale to kosmetyka bo gt 755 z lenovo to podkręcone gt 750 z MSI

http://www.x-kom.pl/p/167929-notebook-laptop-15-6-msi-ge60-2oc-i5-4200m-4gb-750-gt750m.html?partnerid=100860474&sm12=MzE=&ts=1394047690&token=0e1b4dfb0f68d5afa774b07799622776

Za reszte pieniędzy dokupisz dysk SSD pod msata co znacząco przyspieszy prace laptopa,

MSi ma bardzo dobrą jakosć obrazu i cąłkiem niezły system audio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za propozycję :) mam nową opcję do rozważenia. Chyba wezmę coś w raty, mimo wszystko chciałbym zmieścić się w wyżej podanej cenie, w przeliczeniu na euro 500-700. Możecie wybrać mi kilka laptopów w tej cenie?

http://m.otto.de/s/mss?sessionId=84d029c97c82126aef59756a555effe3&cat=7312421675

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powyzej w zasadzie masz dwa konkretne modele i pozostałbym przy nich- albo Lenovo Y510 z systemem albo tez MSi bez systemu jeżeli Ci na nim zależy. Pod wzgledem konfiguracji prezentują się podobnie i sprawdza również do gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi