Skocz do zawartości
buk2987

Wybór laptopa do bukmacherki.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję zakupić laptop w cenie do ok 2.5 tysiąca złotych. Laptop bedzie mi służył praktycznie tylko i wyłącznie do obstawiania zakładów przez internet. Często jest to kwestia sekund czy zdąże złapać kurs czy nie wiec musi to być szybka maszyna. Grał nie bedę, na jakości dźwięku i innych ciach!łach mi nie zależy. Ekran 15 cali, czesto będę go woził ze sobą z internetem mobilnym. Ktoś może polecić coś ciekawego? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro często będze w podróży proponuje coś z matowa matrycą która nie będzie odbijała światła przez co wpłynie na lepszą kulturę pracy.

Z systemem i wydajnym procesorm i3 haswella będze LEnovo b5400 za resztę pieniędzy mozesz dokupić dysk SSD który przyspieszy pracę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lenovo Thinkpad z i3 (4 generacja) wydaje się najrozsądniejszym wyborem - laptop z serii biznesowej Lenovo, matowa matryca, porządne wykonanie, oddzielny serwis nawet. Z bajerów czytnik linii papilarnych.

Ewentualnie tańszy HP ProBook z i3 (4 generacja), także seria biznesowa i porządne wykonanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, wielkie dzięki za rady. 

W takim razie wezme tego tanszego i dokupie dysk SSD, tylko pytanie, jaki SSD? Możesz coś polecić? Myśle, ze tak 128-256GB będe w stanie kupic, wystarczy mi w zupełności na Windowsa, pare programów i pare arkuszy z danymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi