noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Cudownie :!: normalnie CUDOWNIE :!: zadne z nich nie dziala :!: na jedynm ftp padlo i nie chodzi Bog wie ile (piwko.pl) a na drugim dziala wszystko, oprocz..... MOJEJ STRONY:!: <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mac:!: sami zobaczcie -> http://www.noose.friko.pl <- za <span style="color:red;">[ciach!]</span> nie chce dzialac :!: wywala 404 :!: zna ktos jakies inne serwery z php :?: moze byc bez sql'a..... btw, zaden admin nie odpisuje :!: i takie sa kur... polskie serwery :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Heh, noose, nauczyłeś się nowego słowa. :lol: A miałeś na swojej stronie link do friko? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 dzisiaj z samego razna wszystko piknie chodzilo. potem zrobilem czystke na koncie i wrzucilem nowa stronke (link oczywiscie dalem)..... ale nadal to nie dziala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no :!: w koncu zaczelo dzialac :!: piwko nadal nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 nie no zaraz sie wsciekne.... udalo mi sie polaczyc z piwko.pl i.... nie pokazuje mi zawartosc PUSTEGO katalogu (timeout). a friko.pl :?: zaden link nie dziala chociaz sa dobrze zrobione :!: nie no zaraz mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span> strzeli :!: POMOCY, jezeli macie jakis serwer z php!=(firko.pl | piwko.pl | lycos) to bede wdzieczny :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Hehehe ale masz fajny popup :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jak tylko piwko zacznie stabilnie chodzic, to sie przezucam tam :!: albo wykopie sobie taki skrypt do zabijania popupow :!: "Powiekszanie piersi i penisa" nie no przegieli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Też mam kłopoty z Piwkiem, dopiero dziś wieczorem stronka mi zaczęła wchodzić, ta co w podpisie..... Tak to jest jak się nadwało do licha kont to w końcu łącze musi paść........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...