Ulcaster Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Witam Mam pytanie : czy warto zamontować chłodzenie na karcie Hercules Kyro2 ,jakie taktowania można wtedy ustawić i czy da to duży wzrost wydajności ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Witam Mam pytanie : czy warto zamontować chłodzenie na karcie Hercules Kyro2 ,jakie taktowania można wtedy ustawić i czy da to duży wzrost wydajności ? pzdr Na Kyro nie warto. Ta karta sie strasznie słabo kręci. Sukcesem bedzie jak dojdziesz do 190MHz. Zmień cooler na duży radiator i delektuj sie ciszą i najładniejszymi kolorami na rynku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 A ja powiem ze jasnowidzów nie ma sprawdz i podziel sie doznaniami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...