krzywylodz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witajcie, mam mega problem dwa dni temu przestała działać mi klawiatura w lapku. Już piszę co się dzieje.... gdy klikam "m" pokazuje się ,mk a gdy np. kliknę Caps Lock-a wyskakuje duże A. Zaznaczam że litery od P do Q działają. Pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Spróbuj odinstalować sterowniki klawiatury w menadżerze urządzeń i zainstalować ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Może zmienił się ukłąd klawiatury, choć tak to Caps by normalnie działał, czy inna klawiatura działa prawidłowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To się nazywa odbijanie klawiszy. Znajdź i zaznacz funkcję Klawisze odbijające w Windowsie (klawisz windows + U > Ułatw korzystanie z klawiatury). Minus takiego rozwiązania, to że nie można wcisnąć szybko po sobie tego samego klawisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywylodz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Tak, podłanczałem klawiature od stacjonarki i ona śmiga. Sterowniki też wywalałem i instalowałem od nowa i też porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Przeskanuj kompa czy nie ma wirusów, ew. zaktualizuj BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...