grzeg255 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie, po wielu latach używania audigy, chciałem zostać przy integrze. Wszystko cacy, dźwięk ujdzie w tłoku,ale jak to zmusić żeby głośniej grało?? Słuchawki hd201 służyły mi też jako głośniki,jak siedzę w ciszy ;) Tyle,że teraz daję na full i jest tak jak na audigy 4 30%. Przerobiłem stery windowsowe jak i zassałem nowe od realteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Pozostaje założyć, że więcej z tej integry nie wyciągniesz; Zostaje wrócić do sensownej dźwiękówki;Dla mnie róznica w jakości/sile sygnału jest łatwa do wyłapania nawet na pseudo-głośniczkach wbudowanych w monitor, integra na płycie VS Audiotrack Cube, którego używam do napędzania słuchawek/Microlabów; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Właśnie tego się obawiałem, w zasadzie do jakości dźwięku nie mam zastrzeżeń, ale siła sygnału w moim przypadku ją dyskwalifikuje. Chyba jednak przeproszę się z a4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...