vKrzychoo Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 słyszłał ktoś o tej obudowie ? jej cena wynosi 205 zł i ma jedną ,duuuuuużą zalete - jest mini czyli 35 centów wysokości w porównaniu do midi 44 centy jest to różnica kolosalna i ma duże znaczenie jeśli chodzi o organizacje biurka :) czy ktos ma może tą bude? wiem że midi to lepsza cyrkulacja powietrza i bla bla :) ale mała obudowa i potwór w środku to łakomy kąsek:) więc jak ktoś ma tą obudowe albo miał z nią do-czynienia to niech da znać bo jestm ciekaw jak wygląda sprawa temperatur,zasilacza i wogóle miejsca w środku budy:) no to tyle ..czekam na wasze posty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Obudówka może być całkiem fajna ale w tak małych obudowach zasilacza są ponowe, prze procem tak że przykrywają radiator. Mam taki problem i jak sobie X-Drema kupiłem to zasilacz leży obok kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vKrzychoo Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to co radzicie , łykać tą bude? sam mobo ma około 32 centy więc wszystko w niej byłoby na styk, wacham się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja dzis wciagnalem modecom prostation black... piekna sprawa... tyle ze midi, ale ja wlasnie taka chcialem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...