montex Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Cześć wszystkim ponownie! Jako iż postanowiłem wydać nieco mniej na monitor (aoc i2369vm był troszke za drogi), stoję przed dylematem. Wybrać pierwszego gl z matrycą TN czy dopłacić do Gw z IPS? Chyba że w tym budżecie będzie coś lepszego. Czy jakość obrazu będzie porównywalna do tego AOC i2369Vm? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Monitor to jeden z najrzadziej zmienianych peryferii kompa, więc nie ma co sobie żałować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 A co sadzicie o tym http://www.morele.net/monitor-led-benq-gl2460hm-9h-la7lb-qbe-548561/ ? W porównaniu do i2369vm kusi czasem reakcji 2ms, lecz jest to TN ;/ Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Ref Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...