Gość Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Otóż mam zamiar kupić sobie używanego laptopa (pewnie zaraz ktoś się znajdzie czemu nie lepiej nowego) i mam do wyboru 2 modele, a mianowicie Acer Aspire 6920G oraz Aspire 6930G, zastanawiam się który lepszy. Otóż 6920G oferuje mi leciwy chipset PM965 (który obsłuży jedynie 4 GB RAMu), grafikę GeForce 9500M GS, procek obojętnie jaki (byle C2D), natomiast 6930G ma lepszy chipset, którym jest PM45 (obsłuży już 8 GB RAMu), grafikę GeForce 9600M GT, która jest lepsza, procek też obojętny (byle C2D oczywiście), za to 6930G nie ma tej bajeru, którym jest konsola CineDash. Który mi się bardziej opłaca brać? Temat do zamknięcia, już sam wybrałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Twoj post nie byl edytowany, a piszesz ze do zamkniecia. Po co wiec pisac nowy temat skoro od razu jest do zamkniecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Ja napisałem drugi post i mi połączyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...