KimAhYoung Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Witam, mam pytanie odnośnie tej myszki http://techplanet.pl/produkty/myszy/tracer-battle-heroes-airman-rf-nano,47279.html czy nada się do gier + normalnego użytkowania kompa? może ktoś miał już ją i wie ile trzymają baterie? ew. jakby ktoś miał jakieś swoje propozycje co do myszki, to proszę pisać, mysz ma być do 50zł (nie chcę żadnych "pro" myszek itp. do tej pory miałem 4techa 1000dpi z g-laserem i starczała, więc myślę że ta też powinna dać radę :P ) mam zamiar, również kupić klawiaturę i wybrałem Natec'a RX33 (chyba że ktoś widział lepszą w podobnej cenie z podświetlaniem, to proszę o jakieś propozycje) ref ref Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 W przypadku myszki dużo zależy jaką masz dłoń. Osobiście polecam myszkę z której naprawdę jestem zadowolony: Natec Genesis GX55 - chodzi po 60zł. Przyzwyczajałem się do niej przez co najmniej tydzień, nigdy nie miałem tego typu myszki, ale teraz nie zamieniłbym ją na żadną inną. Co do klawiatury, to wiele osób sobie ją chwali, ciche klawisze itp. Ewentualnie, zobacz zastanów się nad tymi modelami: A4 Tech KD-600L, A4-TECH X-SLIM KD-800L i Natec Medusa 2 Backlight NKL-0400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...