hoobi Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Witam mam taki radiatorek: http://chuanhong-chenri.en.alibaba.com/pro...1/10292438.html. Na obrazku dobrze nie widac, ale mocowanie sklada sie z dwoch blaszek, a nie jak to zazwyczaj bywa z jednej przez srodek. Problem w tym ze jedna z tych blaszek pekla:( wobec czego radiator ledwo co dociska:( na razie mam inny radiator, ale zal mi ten stary wywalic, badz co badz to calkiem fajany kawalek miedzi:) poradzcie wiec co znim mozna zrobic, albo jak go inaczej zamocowac. z gory dzieki za kazda pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Hmm... Trudno mi powiedzieć bo nie widzialem tego radiatora. Ale czy nie da rady wrzucić zwykłej zapinki przez środek? Jakbyś zapodał jakąs fotkę na której było by to dobrze widać można by było pomyśleć. Ostatecznie zawsze można spróbować dorobić złamaną część zapinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 a przylutować nie można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Jeżeli masz otwory wokół socketa to zamocuj go na nich. Musisz zrobić jakieś mocowanie, najlebiej kupić kątownik aluminiowy i przykręcić go z boku do radiatora (widziałem w castoramie kątowniki 5x5, 7x7, 10x10). Póżniej wywiercisz w nim dziury dokładnie nad otworami w sockecie i przykręcisz śrubkami, daj na nie od tyłu jakieś podkładki izolacyjne żeby nie zrobiły jakiegoś zwarcia. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 tu sa zdjecia, slabe bo slabe ale sa...pomysle cos o tych katownikach.. http://dolki.dysk.de/komputer/komputer.php...kcja=chenri_bad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...