noose Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Witam Wlasnie wlazlem na jakas stronke i wyskoczyl mi popup z internetowym spisem powszechnym.... wie ktos co to :?: i co robi ich programik :?: dla zainsteresowanych link http://megapanel.gem.pl/q.php?s=9ieitJveao...=1057596597&n=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nic nie robi ich programik... Po prostu spis powszechny, tyle że internetowy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 no ja mam nadzieje ;) kto z forumowiczow bierze udzial w tym badaniu :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ja wziąłem udział, ale programu nie ściągnąłem/zainstalowałem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ja mam, ale chyba nie dziala z mozilla :P nie wyskakuje mi okienka a na IE tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja tez nie dałem sie dobrowolnie poddać działaniu spy-ware'u. Ale ankiete wypełniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 napisalem do nich a ten powiedzial, zebym wyrzucil bo to nie dziala z mozilla i tylko burdel mi zrobi :P a chcialem im pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja bym tego nie instalował, po co mają wiedzieć ile siedzę w internecie i co robię?? ewentualnie ankietę mogę wypełnić, ale nic więcej ten programik jest cuś podejrzany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja nie wypelnilem i nie wypelnie - "srednie zarobki" a co ich to interesuje? pewnie potem jeszcze sprzedadza dane jakiejs firmie i bede reklamy dostawal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja juz dostaje tyle spamu, ze korzystam z filrtu w mozilli ;) tylko czasem lookne czy za duzo nie wyrzucila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja wypelnilem ale programu nie instalowalem starczy im tyle co w ankiecie napisalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...