Aesereht Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie jestem do końca przekonany czy ten post powinien się tutaj znaleźć ale nie znalazłem żadnej zakładki "O forum" jeżeli takowa jest to prosiłbym o przeniesienie tam tematu. A teraz w czym problem. Zauważyłem, że przy kliknięciu na jakikolwiek url znajdujący się w dowolnym poście, sam url się zmienia przeprowadzając mnie przez jakąś stronę, problem występuje tylko jeżeli się nie zaloguje. W załączniku jest przykład. Moje pytanie jest czy wszystko jest w porządku z serwisem (ewentualnie czy zawsze tak było? bo zwykle jestem zalogowany). Dziwne jest to, że przed kliknięciem (np. w Firefoxie) podgląd na link jest normalny, zmienia się dopiero na taki w chwili kliknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Tak ma byc. Tutaj masz odpowiedz http://forum.purepc.pl/index.php?/topic/360291-Posypane-odnośniki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aesereht Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzięki, za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wyjaśnienie masz w linku dwa posty wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...