k4amyyk Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam. Mam płytę główną Gigabyte GA-G31M-ES2L V2 na której jest takie gniazdo na 4 piny jak w załączniku. Wcześniej miałem zasilacz OCZ 500MXSP 500W i była tam taka wtyczka (2 załącznik). Zasilacz mi się spalił i kupiłem taki z polecanych zestawów: http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-550w-atx-120mm-wentylator-eu-version-cp-9020050-eu-527951/. Tylko, że w nim nie mam takiej wtyki. Wydaje mi się, że może tam pasować taka z 8 pinami, ale nie wejdzie mi przez gniazdo na mysz i klawiaturę. Co radzicie zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Wtyczka 8 pin jest rozłączalna. Można z niej odpiąć te dwa cztery dodatkowe piny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4amyyk Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzięki wielkie za szybką odpowiedź:) już myślałem, że będę musiał dokupić przelotke :) Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Oj, źle napisałem, odpinasz 4 dodatkowe piny, nie dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4amyyk Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Z tym się zorientowałem ;). Nie wiedziałem w ogóle, że jest taka możliwość. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...