Dr.Crash Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam pytanko. jako ze z paroma kolesiami zalozylismy mala siec osiedlowa z udostepnianiem internetu (tutaj wypadlo na mnie), uzgodnilismy umownie pare regol ktore maja wplywac na komfort pracy ogolu. ale dla pewnosci chcialbym miec mozliwosc monitorowania kazdego z nich gdzie i co pobiera. slyszalem ze sa jakies programiki umozliwiajace taka inwiligacje. moglby ktos mi pomoc i podac nazwy tychze aplikacji? i ewentualnie skad je pobrac? z gory dzieki za pomoc. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak wyglada topologia sieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 moj komputer pelni role zarazem stacji roboczej jak i serwera (udostepnia polaczenie internetowe). nastepnie jest switch no i podpietych jest trzech uzytkownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 jakikolwiek sniffer np. www.sniffem.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wielkie dzieki. o to mi chodzilo. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...