Punisher4xe Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam, otóż mam zamiar kupić obudowę Corsair Carbide Series SPEC 02 i w związku z tym mam kilka pytań. czy cooler Thermalright Macho BW zmieści się w tej obudowie? (jeśli się nie zmieści to) czy pod coolerem Thermalright Macho 120 zmieszczą się pamięci Crucial Ballistic Sport 4GB (x2)? dlaczego ta obudowa jest tak mało znana w Polsce (i nie tylko), wg. mnie jest ona bardzo estetyczna (jako jedyna podoba mi się w tej cenie) (?), a nie mogłem znaleźć żadnych informacji na jej temat Pozdrawiam, Punisher4xe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Jeśli chodzi o pamięci, to zmieszczą się tylko te bez radiatorów, lub takie z blaszką (ale tutaj już na styk - wentylator będzie dotykał pamięci, przynajmniej tak jest w przypadku moich Kingów HyperX) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...