dem Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Hej. Zamieniłem kabel DVI, na HDMI i to co wyświatla mi na ekranie, to jest totalna kaszana. Poniżej link: http://iv.pl/images/04566976434954880018.jpg Obraz idzie z GpU, z procka i5 4690K. Na DVI działa ślicznie. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie widzę tu nic nie normalnego. Zrobiłeś zrzut ekranu, którego źródło jest w porządku. Możliwe, że monitor Ci pogarsza wyświetlany obraz. Zrób zdjęcie i napisz o co konkretnie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Rzeczywiście sprawdziłem na drugim i trzecim kompie i screen jest ok. Już sobie poradziłem. Zresetowałem monitor do ustawień fabrycznych i się naprawiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...