mosthenio Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Dzień Dobry, Tydzień temu napisałem post, z zapytaniem czy mój zasilacz poradzi sobie z danym zestawem link. Wtedy sprawa dotyczyła karty gtx 760 od msi. Teraz mam podobny problem z R9 280X od Asus'a (wersja TOP). Cała sprawa jest opisana w poście link wyżej, przedstawię tylko potrzebne informacje: Obecny zestaw jaki posiadam przedstawia się następująco : CPU - Intel Core i5 3330 (4x3GHz) Chłodzenie - Box'owe Płyta Głw. - ASRock B75 Pro 3 RAM - 2 x 4GB GoodRam 1600 Mhz HDD - Seagate Barracuda 1TB Napęd DVD - Stary Lg na IDE przyłączony na przejściówce Zasilacz - Corsair VS 450W Teraz pytanie, czy ten zestaw + R9 280X, pociągnie mój Corsair vs 450? Ma może ktoś podobny zestaw ? Proszę o pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Trzeba było o to spytać w poprzednim wątku a nie tworzyć nowy. Tak, pociągnie ten zestaw. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosthenio Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzięki, zrobiłem nowy bo uznałem że tamten dotyczył konkretnej konfiguracji, ale mniejsza. Jeśli naspamiłem przepraszam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...