matihary Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Witam, przymierzam się do zakupu jednej z hybryd od Asusa. Mój budżet to jakieś 2000 zł. Hybryda ma służyć tylko do pracy żeby dobrze się na nim notowało ( notowanie na wykładach), multimediów, i internetu ( żadnych gier). Zależy mi bardzo na mobilności, pamięci gdzie mógłbym składować notatki, projekty itp. oraz jakieś multimedia i żeby była to właśnie jedna z tych hybryd. Pytanie tylko do was co opłacałoby się najlepiej?? Asus transformer book T100, T300 czy może warto poczekać parę miesięcy i kupić nowy produkt Asusa T300 Chi. Co według was byłoby najlepszym rozwiązaniem?? Pozdrawiam i dziękuję z góry za wasze rady. Edytowane 24 Lipca 2014 przez matihary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SferisPL Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Asus T100 jest bardzo udanym modelem. Z 10' urządzeń 2w1 można polecić również: Lenovo Miix 2 lub Acer Switch 10 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matihary Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam, wybór padł na Acera Aspire Switch 10. Wyboru nie żałuję;) Dziękuję SferisPL za radę bo nie wiedziałem o istnieniu tego Acera. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...