stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 no cóż wielu z was juz pewnie widziało moją poprzednią modyfikację, ponieważ była pierwsza i muszę przyznać zrobiona trochę za szybko i nie dopracowana, postanowiłem wziąć się za siebie i za nową obudowę. Kupiłem 10 letniego big towera ( szkoda że nie mam foty jak wygladał przed modingiem) i zabrałem się powolnie za niego. Przedstawiam parę fotek, które pokaża co powyczyniałem: 1. to zdjęcie to oczywiście wyswietlacz na mobo, żadna modyfikacj, może tylko dlatego że dzieki otworowi specjalnemu jest go widać 2. to niech będzie małą zapowiedzią moda..... 3. teraz odkryję karty przed wami i pokaże zdjecie nocne ;) 4. a te zdjęcia no coż oceńcie sami..... no i to by było na tyle ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Super zajebista napisz jak to zrobiłeś może zmień kolor żarówki w środku?(tą czeroną?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ale to chyba kopmuterowo robione ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 nie mój kumpel tez tak robił , używał spreya póżniej kartka i smarował zajebisy efekt a tu mamy tego super przykład Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak zrobiłem...... przerobiłem at na atx, co powiem chyba kosztowało mnie najwięcej zachodu, później pomalowałem panele przednie dvd,nagrywarki,floppy oraz kieszeni pozniej poszedl pod noz panel przedni i wycialem otwory na wiatraki (nagzany scyzorek nad ogniem ciął jak w maśle grille zalozone sa chwilowo czekam na huricany z rajchu po atrakcyjnej cenie pozniej pod nóż poszła sama osłona obudowy i wyżynarką wyciąłem okrągłe otwory, musżę przyznać że to było porssze od wycinania w plastiku wyciałem tez dodatkowy otwor na wiatrak z tylu budy pozniej przyszedl zalman i czerwone wiatraki [dzieki SNAP] pozniej bylo malowanko budy a ze mialem dwie katody czerwona i niebieska stwierdzilem ze buda bedzie pomalowana pod te dwa kolory czyli jakis krajobraz z marsa bo to czerwona planeta i no i jakas przestrzen na niebiesko pozniej juz tylko bylo wyklejenie plotnem otworow..... pewnie jeszcze o czyms zapomnialem ale to jak zapytacie to dopisze..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Wow ale malowanie :) [edit] No a ten krajobraz jak uzyskałes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 czym ciołeś , od jakiegoś szablonu jakie kolory sprey użyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ale to chyba kopmuterowo robione ?? co jest komputerowo robione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ok ok , ale jak nalozyles te obrazki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ok ok , ale jak nalozyles te obrazki ?? muszę przyznać ze nie rozumiem twoich pytań....;) napisałem jak robilem moda a to nie śa obrazki to jest poprostu pomalowana obudowa sprayami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 nie mój kumpel tez tak robił , używał spreya póżniej kartka i smarował zajebisy efekt a tu mamy tego super przykład właśnie tak malujesz przykładasz kartke i elastycznie kręcisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidor Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 W życiu nie widziałem tek niesamoitego pomysłu, myślę iz można pokusić się o miaono miss tower roku :). Czad ! W sumie to juz nie jest zwykła modyfikacja to juz podchodzi pod ART. Garulacje! :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ok albo masz panie mega talent...albo coś tu kity sadzisz..... to mnie wygląda jak neklejone cos:) (nie miej zalu STRANGER)..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Cześć. No muszę powiedzieć, że bardzo pomysłowo i elegancko zrobione - gratulacje :!: Razi mnie trochę wygląd paneli 5.25" (kolor i niektóre elementy), ale to tylko moja opinia i ważne że tobie się to podoba. :wink: PS to mój 500 post 8) hehe Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 widze ze amerykanizacja zaczyna powolnymi kroczkami wchodzic do Polski ;) osobiscie mi sie nie podobaja obudowy z malunkami ;) milo popatrzec na Twojego moda , lecz mam ze dwie uwagi : zrob cos z tymi bialymi pozostalosciami niepomalowanymi na CD ROMACH , kieszeni - chromem je !! IMHO te przemyslowe przelaczniki sa zdeczka przesadzone ;) ale spox ;) Szkoda ze sam tego nie zrobiles (malowania) - wole WSZYSTKO sam robic i nie kupowac (nie zlecac) gotowcow ;) szkoda ze szyby sa tak pomatowione - inaczej bym to rozwiazal ;) dooobra bo sie jeszcze za mocno rozpisze ;) Oceniam na 7,5/10 (tylko dlatego ze nie Twoje malowanie i nie Twoj panel ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 B3TON : zamiast szyby jest płutno przecierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 widze ze amerykanizacja zaczyna powolnymi kroczkami wchodzic do Polski ;) osobiscie mi sie nie podobaja obudowy z malunkami ;) milo popatrzec na Twojego moda , lecz mam ze dwie uwagi : zrob cos z tymi bialymi pozostalosciami niepomalowanymi na CD ROMACH , kieszeni - chromem je !! IMHO te przemyslowe przelaczniki sa zdeczka przesadzone ;) ale spox ;) Szkoda ze sam tego nie zrobiles (malowania) - wole WSZYSTKO sam robic i nie kupowac (nie zlecac) gotowcow ;) szkoda ze szyby sa tak pomatowione - inaczej bym to rozwiazal ;) dooobra bo sie jeszcze za mocno rozpisze ;) Oceniam na 7,5/10 (tylko dlatego ze nie Twoje malowanie i nie Twoj panel ;) ) tak te jasne czesci od cdromow i kieszeni sa do pomalowania jeszcze(nie wiem tylko ktory kolor bedzie bardziej pasowal granat czy jakas czerwien?) co do malowania czemu uwazasz ze sam nie malowalem? co do szyb to sie mylisz i nie czytasz calego postu od poczatku napisalem ze jest tam tylko plotno nie ma szyb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 widze że krytykujesz dla zasady B3TON sam nie umiesz to inni też nie potrafią?? Troche wiary w ludzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 stranger napisz wreszcie jak uzyskałes te caski/skały na dole budy, bo mi to na spray niewygląda prędzej na areograf. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 przelas nie liż dup-ska tu na forum nikomu...... ja mam takie samo podejscie do sprawy jak b3ton!!!!!!!!!!! i zupełnosci sie z nim zgadzam... Nie wydaje mi sie azeby to malowanie było robione sprajami bo zeby wykonac takie cos trza conajmniej aerografu i BARDZO , BARDZO sprawnej reki ps.polukałem se na zdjecia i to nawet na aerograf jak dla mnie nie wyglada.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 stranger napisz wreszcie jak uzyskałes te caski/skały na dole budy, bo mi to na spray niewygląda prędzej na areograf. pozdr no wiec to naprawde spray nakladany na obudowe, walisz sprayem najpierw czarnym pozniej granatowym czerwonym i zoltym przyklejasz pomarszczona kartke z czasopisma dla panów :) (papier z polyskiem) delikatny ruch w wybrana przez ciebie strone i gotowe oczywiscie delikatnie poruszasz i odrywasz papier efekt sie taki robi co ruch kartki to inny efekt probowalem z 5 razy na boku gdzies i nigdy nie moglem powtorzyc wzoru:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 proponuje przyjechać do Gdańska pójść nad Motławe i zobaczyć jak robią takie cuda spróbuj sam sprey + gazeta (typu twój styl) Nikt nie powiedział że Stranger to nie np.Skater lub artysta przeciez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 przelas nie liż <font color="#FF0000">[ciach!]</font>-ska tu na forum nikomu...... ja mam takie samo podejscie do sprawy jak b3ton!!!!!!!!!!! i zupełnosci sie z nim zgadzam... Nie wydaje mi sie azeby to malowanie było robione sprajami bo zeby wykonac takie cos trza conajmniej aerografu i BARDZO , BARDZO sprawnej reki ps.polukałem se na zdjecia i to nawet na aerograf jak dla mnie nie wyglada.... no widzisz mistrzu gdybyś widział z czego można takie wzory zrobić to byś sie zdziwil mowie powaznie i bez sciemy kilka kolorow spraya i kartka z polyskiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 co do malowania czemu uwazasz ze sam nie malowalem? nie pamietam , ale chyba wspominales cos o malowaniu sprayami (czy aerografem) przez jakiegos goscia co na rynku (czy gdzies tam) malowal rozne rzeczy , jak to nie Ty mowiles to NO OFFENCE , zwracam honor i oddalam tamta uwage ;) co do szyb to sie mylisz i nie czytasz calego postu od poczatku napisalem ze jest tam tylko plotno nie ma szyb niedoczytalem fakt :? ehhhh jestem niewyspany :? ide spac zaraz widze że krytykujesz dla zasady B3TON sam nie umiesz to inni też nie potrafią?? Troche wiary w ludzi:) bo zebym sie na ciebie nie zdenerwowal :x :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Stranger ..... miałbys moze jakies linki dokladniej opisujace co i jak?????? bede wdzieczny:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 widze że krytykujesz dla zasady B3TON sam nie umiesz to inni też nie potrafią?? Troche wiary w ludzi:) bo zebym sie na ciebie nie zdenerwowal :x :? Nie chciałem urazić ale wiem że tak można i denerwuje mnie jak ktoś pisze z góry że nie i tyle wiec sorry jeśli uraziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 co do malowania czemu uwazasz ze sam nie malowalem? nie pamietam , ale chyba wspominales cos o malowaniu sprayami (czy aerografem) przez jakiegos goscia co na rynku (czy gdzies tam) malowal rozne rzeczy , jak to nie Ty mowiles to NO OFFENCE , zwracam honor i oddalam tamta uwage ;) co do szyb to sie mylisz i nie czytasz calego postu od poczatku napisalem ze jest tam tylko plotno nie ma szyb niedoczytalem fakt :? ehhhh jestem niewyspany :? ide spac zaraz widze że krytykujesz dla zasady B3TON sam nie umiesz to inni też nie potrafią?? Troche wiary w ludzi:) bo zebym sie na ciebie nie zdenerwowal :x :? gdyby nie gościu, na którego sie nie dawno natknalem w Gdańsku nie wiedziałbym, że takie cuda można zrobić ja nie mam talentu do takich rzeczy i faktycznie to on mi to zrobił, ale..... mówie ci to jest banalnie proste, kwestia dnia trenigu technika wykonania jest banalna jeśli ktoś jest zainteresowany dam na faceta namiary! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 widze że krytykujesz dla zasady B3TON sam nie umiesz to inni też nie potrafią?? Troche wiary w ludzi:) bo zebym sie na ciebie nie zdenerwowal :x :? Nie chciałem urazić ale wiem że tak można i denerwuje mnie jak ktoś pisze z góry że nie i tyle wiec sorry jeśli uraziłem PI55 - i tak wyjasnionez zostalo pzez Przedmowce ;) wiec nie bez powodu byly to moje uwagi ;) :arrow: Stranger - trzeba bylo od razu mowic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 beton z założenia wyszedłeś że to zleciłem, tylko dlatgo że jestem leniem nie zrobiłem tego sam, to jest naprawde proste! myślę, że każdy mógłby to sam zrobić.....ale mówie tylko tak dlatego bo widziałem sposób powstawania i rozumiem was bo pewnie bym tez nie uwierzył! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 beton z założenia wyszedłeś że to zleciłem, tylko dlatgo że jestem leniem nie zrobiłem tego sam, to jest naprawde proste! myślę, że każdy mógłby to sam zrobić.....ale mówie tylko tak dlatego bo widziałem sposób powstawania i rozumiem was bo pewnie bym tez nie uwierzył! nie nie !! ;) wcale nie zalozylem ze jestes leniem - serio ,ale po prostu dla mnie to wygladalo na zbyt profesjonalna robote i domyslilem sie od razu ze wspominales o ludku , ktory robil takie rzeczy dooobra dajmy sobie spokoj - nie chce sie klocic - bo mam za dobry humorek , bo jutro robie totalna rozpierduche z moja buda i baaaaardzo jestem tym podexcytowany ( :lol: :lol: :lol: ) , bo caly czas we lbie nowe pomysly mi przychodza i nie nadazam na kartce ich notowac :P :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...