noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 tak ;) spray i kawalek kartki, aby to fajnie rozmazac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://80.55.56.146/images/07.jpg http://80.55.56.146/images/09.jpg te dwa poprosze na jamiko@piwko.pl :] poszły 8) Dziękować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 na jaki kolor proponujecie te białe elementy od cdromow i kieszeni pomalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Stranger - przyznam ze jestem naprawde pod wielkim wrazeniem - gratuluje, super !!!. Na zywo i w nocy to pewnie dopiero jest klimacik kosmiczny :). A mam pytanie - jak sie spisuje ten zestawik reg. Zalmana (bo o ile dobrze widze i wyczytalem gdzies wczesniej to wlasnie Zalman) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Moje pierwsze wrazenie: Lampka nocna ;o) Ale to nie znaczy ze mi sie nie podoba Podwzgledem malowania to cie podziwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Stranger - przyznam ze jestem naprawde pod wielkim wrazeniem - gratuluje, super !!!. Na zywo i w nocy to pewnie dopiero jest klimacik kosmiczny :). A mam pytanie - jak sie spisuje ten zestawik reg. Zalmana (bo o ile dobrze widze i wyczytalem gdzies wczesniej to wlasnie Zalman) ? zalman?! jak dla mnie rewelacja, co nie kotrzy pewnie by narzekali ze diody zaczynaja migac przy niższych napieciach ale mi osobiscie to sie wlasnie podoba, bardzo fachowo wykonany no i dajacy naprawde fajny efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 mam tą budę już za długo kto podpowie co z nią zrobić :-) gg 588517 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jak dlamnie modzik boski zadnych zastrzezen chciałbym mieć taka bude :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 powiem tylko tyle: jest taka możliwość :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...