Bagiennik Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Witam. Mam taki problem.... Karte G-Force 4mx 440 (Pixelview) i normalny telewizor Samsung 28 cali. Chciałbym oglądać Divx'y na telewizorze. Ale....... Ustawiłem ekrany na klonowanie czyli na moitorze i tv jest to samo. Jak dam "urządzenie pełnoekranowe" jako telewizor to wtedy nie widać w ogóle napisów (V-player,BEST player i inne). Jak tą opcje wyłącze i chce normalnie włączać FULLSCREEN na obydwu to na tv nie widać obrazu video tzn. okienko jest ale czarne a na monitorze jest w tym czasie normalnie. Mam najnowsze możliwe sterowniki referencyjne NVIDIA. Walcze z tym dwa tygodnie i nic. Rece mi już opadają. Pomórzcie :( Proszę !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Poszukaj na forum, bo to już było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Napisy nałoż programem DivXG400 lub zaznaczając odpowiednią opcję w programie ffdshow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zainstaluj sobie orginalne sterowniki o d karty i zainstaluj sobie programik TVTool na przyszłość szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagiennik Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zainstaluj sobie orginalne sterowniki o d karty i zainstaluj sobie programik TVTool na przyszłość szukaj Sterowniki są na pewno w porządku a Tv Tool nie obsługuje NV17 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=34361 moze to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 TV Tool u mnie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...