enemy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam, mam zamiar kupic uniwersalnego laptopa do 2700 zl, z mozliwoscia lekkiego nagiecia ceny. Obecnie mieszkam w Kanadzie tak ze chcialbym go kupic tutaj. Interesuje mnie laptop 17 calowy ktry bedzie do wszystkiego ogladania filmow, pracy z edytorami, oraz czasami do pogrania w jakies dobre gry, tak wiec moze byc on ukierunkowany w te strone. Nie mam pojecia jaki model wybrac z tego wzgledu, ze nie interesuje sie tym a modeli na rynku jest mnustwo. Czekam na propozycje, dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Z 17,3" szukaj Acera V3-722g z procesorem i5/i7 + GTX850 DDR5. W polsce jest za 3100zł. Z 17 do grania nie znajdziesz nic lepszego. Ewentualnie wersje ze słabszą kartą GTX760. Jeśli myślisz o graniu to unikaj rozdzielczości FullHD bo nie obędzie się bez obniżania rozdzielczości. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...