montex Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siemka, jako iż zamówienie z moreli dojdzie za 2dni postanowiłem zakupić myszkę. Aktualnie siedzę na Logitech M235 (bezprzewodowa). Uchwyt jaki używam to claw-grip (ze względu na małe rozmiary myszki i moje duże dłonie [jak na 15latka :P]). Palm/fingertip również wchodzą w grę. ;) Myślałem nad A4Tech X7 (bezprzewodowa) z sensorem V-track. Na dużym dpi mi nie zależy, bo aktualnie siedzę na 1000dpi, a myszka będzie używana trochę do internetu, pracy, również gier. A4tech bloody nie chce, bo podobno tandetne sensory (no i ten błyszczący plastik..). Czy może w tej cenie znajdę coś lepszego? Nie ukrywam, fajnie by było jakbym nie musiał wydawać całej kwoty. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zerknij sobie na tego Gigabyte: http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/5699174 Dobra myszka, niedroga, przewodowa. Korzystałem jakiś czas temu. Mimo dziwnego nieco wyglądu jest wygodna, dobrze leży w ręce, super czułość. Jest dość ciężka. Pasuje moim zdaniem raczej do większych dłoni. Jest również dołączone wygodne oprogramowanie dzieki któremu zdziałasz bardzo wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...