Enet Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam, mam monitor Samsung SyncMaster 940NW i problem z ustawieniem kąta pochylenia. Monitor stoi na specjalnej podstawce i jest wysoko,a ja siedzę nisko i gdy patrzę obraz jest nie wyraźny i bardzo przyciemniony. Tak monitor wygląda Czytałem instrukcję ale bez skutku. Prosiłbym o odpowiedz bo nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić. Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Usiądź sobie tak jak zamierzasz siedzieć przy komputerze i staraj się go ustawić tak, aby kolory były odpowiednie z tego kąta, z którego patrzysz. Możesz kierować się pozycja górnej ramki monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 To są wady matryc TN. Monitor w dół, albo siedzisko w górę. @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enet Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Zdjąłem monitor z podstawki trochę dziwnie wygląda ale jak ręką odjął, kolory jasne i wyraziste. Dzięki za odpowiedzi :). Mam jeszcze takie pytanie na zaś, tego monitora nie da się pochylić w tył lub w przód to znaczy musi stać w jednej płaszczyźnie ? Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Enet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...