majma Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to jest dysk 40 GB i działał sobie działał i. kuwa cos sie stało jakis błąd.... cos tam no to ja reset kompa a tu mi ze jest błąd rejestru i ze sys win98se sam odzyska rejestr i wzielem ok i sie zresetował i zaraz chciał dykietki stratowej więc włozyłem ale mi wyskoczyło ze na tym dysku nie ma partycji itd blabalaa wiec chciałem ja zalozyc fdiskim ale sie nie dało wiec wzielem part.magic 8,0 to przy starcie programu z dyskiem jakis błąd odczytu wyskakuje w wersji partmagic 6,0 to sammo hdd jest jeszcze na gwarancji pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Wez dysk do jakiegos qmpla i sprawdz czy nie masz bad sectorow, jak tak to na gware, jak nie - ponaprawiaj bledy i format. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ale na nim nie ma zadnej partycji!!!!!!!!!! kurde nie widac go w windowsie co ja mam zrobic siedze na 1 gb segacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A bios wykrywa go? Niepotrzebnie sie denerwowales, trzeba bylo sprawdzic dysk jakims scandiskiem, a nie na wadliwym dysku partycje nowe robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 w biosie ok jest nawet partition magic tena na 2 dyskietkach pod dos'a go wykrywa robie co trzeba potem aplly i trzeba reset a po resecie nie ma efektów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Podlacz go do dzialajacego kompa i wtedy sprawdz czy mozesz partycje zakładac. Sprobuj tez zalozyc dokladnie takie same party jak miales przed wylozeniem sie kompa. Ja mialem tak ze swoim starym Caviarem 1,6 GB - mial bed sektory na MBR i nie moglem zalozyc na nim partycji rozszerzonej, tylko podstawowa taka jaka byla wczesniej. Ale w sumie mozesz oddac go na gwarancje - nic nie tracisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zrób sobie dyskietkę startową u kogoś tym programem (data lifeguard v10.0) WDC . Potem odpal ją u siebie i sprawdź dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...