kruk219 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam mam takie pewnie dla ekspertow glupie pytanie, ale jak ktos ma ochote pomoc to będę wdzieczny:P A mianowicie, jaki monitor najlepiej się nadaje do logicznych i bardzo zlozonych gier jak pilkarzyki, szachy, mam na mysli strone kurnik.pl dla przykladu podaje ponizej link do gry z yt zeby Panowie wiedzieli o co chodzi o szachach nie podaje kazdy wie o co chodzi.:)Tak na maginesie dodam, ze niby jakies tam kreski , jednak jest to jedna z najlepszych gier logicznych na bardzo wysokim poziomie , dla załózmy kolejnych 4 ruchów , kombinacja to 2744 roznych mozliwosci do wyboru;) . Zachecam do grania tak w ogole;P pracuje na codzien w domu przy komputerze i duzo gram na kurniku w wolnym czasie, Chcialbym kupic odpowiedni monitor pod takie moje hobby jak ta pilka i szachy . Ktos ma jakis typ monitora, ktory pozowoli na szczególowe analizowanie gry, lepsze widzenie szczegołow i nie meczenie oczów. Bardzo prosze o poradę jaki typ matrycy najlepszy, ogolnie o modele monitora, ktore odpowiadają do takich gier pozdr. serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...