Sasquacz1 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam was serdecznie z racji iż jest to mój pierwszy post witam jeszcze raz ;). Przechodząc do sedna zakupiłem sobie Serwer IBM 8670 tak do nauki (zepusc naprawić itd).Po zakupie puchy (serwer używany) okazało się ze ma zainstalowany system (niestety nie znalazłem na nim luźnych 2milionów$ :D) po nie udanym wzbogaceniu przyszedł czas na rozstanie się z tym system i postawieniem nowego Server'a 2008. Wiec standard ustawienie boota wkładam płyke a tu moim oczą ukazuje się super animacja abym włożyc dyskietke i wcisnać F1 a że musiałem nagle wyjść zostawiłem to tak jak było. Przychodze do domu wlączam maszyne a tu BOOM nie chce się uruchomić wyskakuje bład jak na SS. Dodam że nie moge wejść do BIOSUDodam też że robiłem restart biosu i nic to nie dało nawet pogorszyło bo teraz zawiecha jest w momencie POSTU gdy liczy RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Na wstepie rozbebeszylbym go calego bez RAMu, bez kart rozszerzen i po jednym elemencie testowal. Moze byc jakas padnieta karta albo kosc pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...