Fonko Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam podpowiedzcie proszę jaki dobry wentylator kupić do grafiki Sapphire Radeon HD4870 512MB? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak to jaki? Nowy... Szukasz samego wentylatora czy całego chłodzenia? Jakie chłodzenie obecnie siedzi na karcie? Fota? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonko Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Tak szukam samego wentylatora. Zależy mi na tym aby był cichszy i wydajniejszy o ile takie połączenie jest w ogóle możliwe :) Czy mam stary typ czy nowy to nie wiem, grafę kupiłem 5 lat temu i wygląda tak jak w załączniku. Edytowane 2 Września 2014 przez Fonko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...