Gość Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Mam rivę tnt2 z tv outem i tv out nie działą za chiny. próbowałęm wszystkie telewizory w moim domu. PLIZ HELP!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 mam ten sam problem.... w 5 Tv i 2 video sprawdzalem... i nie dziala... moze ktos wie co zrobic zeby dzialalo?? :) aaa no i wiadomo... TVTool tez sprawdzalem.... pokazuje ze chip jest prawidlowy.... klikam na przelaczenie obrazu i wyskakuje czarny obraz na PC a w TV jak bylo sniezenie tak jest nadal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 hmmm. miale mcos podobnego. Czy jak wchodzicie w zakladke od TV , jest zapalona opcja, ktora przelacza sie na TV , czy poprostu karta nie wykrywa TV podlaczonego do niej ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 nie wykrywa TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Cytat nie wykrywa TV u mnie tez nie wykrywa Tv poslelem karte w diably do serVisu moze cos sie uda skombinowc. Probowalem milonami kabelkow, swoistymi hybrydami ;-) ale i tak nic nie wyszlo karta jak nizej gf2ti :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Cytat Mam rivę tnt2 z tv outem i tv out nie działą za chiny. próbowałęm wszystkie telewizory w moim domu. PLIZ HELP!!! Jeżeli karta wykrywa ci TV i jest dostępna funkcja w sterach to podłącz kompa do nieuziemionego (w żaden sposób :twisted: ) gniazdka powinno pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 tyle tylko ze niewykrywa u mnie TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...