glowek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Witam, wiem ze jest ogromna ilosc takich tematow jednak nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. Potrzebuje laptopa na studia, glownie do offica, internetu I ogladania filmow. Wymagania: 13,3"-14" Sensowny czas pracy baterii waga~ 1.5 kg Dobre wykonanie Zastanawiam sie nad hp probook 430 F0X35EA. Tylko teraz pytania jak sie maja laptopy hp? Dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Za 2200 masz Lenovo Flex 2 14" jest to laptop konwertowalny (z obracanym ekranem). Procesor i3ulv, 4GB RAM i dotykowa matryca. Na plus mocna bateria i niezła jakość wykonania (mocne zawiasy) Z lżejszych biznesowy vostro 5470 z procesorem i3ulv, 4GB RAM i bardzo dobrą jakością wykonania (dużo lepsza niż probook). Na plus 3 letnia gwarancja Next business Day. Laptop waży zaledwie 1,5kg i ma niecałe 2cm grubości. Z alternatyw również biznesowy Latitude 3440 z i3ulv, 4GB RAM i długimi czasami pracy na baterii (8-10h normalnej pracy). Laptop również posiada 3 letnią gwarancję NBD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Ale ten latitude jest za 3000 zl? Co do konwertowalnych to co myslisz o hp pavilion x360, chocia Z drugiej strony wydaje mi sie to zbedny bajer jak na laptopa do pracy.Ja sie obawiam o baterie bo ma na stale... A co mozesz mi powiedziec na temat tego hp430? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Latitude jest za 2100zł. Klkiknij w jego nazwę to sobie zobaczysz. Hp to seria biznesowa o niezłej jakości wykonania i przeciętnej matrycy. Zdecydowanie lepszy vostro ze względu na jakość użytych materiałów jak i lepszego serwisu/gwarancji (3 lata). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Dzieki wielkie, niestety latitude jest bez oprogramowania wiec odpada. Jezeli wgram nieoryginalne oprogramowanie to laptop traci gwarancje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Nie traci gwarancji. Nie masz możliwości pozyskania systemu z uczelni? Program Dreamspark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 O nie slyszalem o czymś takim, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...