mazixt Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Witajcie, ręce mi już opadają więc może ktoś z Was podpowie mi coś mądrego.Mam problem z lapkiem Lenovo G570 a mianowicie podczas oglądania filmów online, czy to na youtube czy na innych stronach dźwięk jest ale nie ma obrazu. Dzieje się tak z 90% filmami, niektóre działają.Przekopałem internet i próbowałem wszystko posprawdzać, niestety bez efektu. Stwierdziłem, że jest to wina oryginalnego softu Lenovo więc przeinstalowałem system na zupełnie inny, który zakupiłem niedawno do drugiego komputera, gdzie działa bez zarzutu. Jak się okazało niczego to nie zmieniło i problem nadal występuje.Słuchajcie. Czy to może być wina samego urządzenia? Bo już szczerze mówiąc zacząłem zastanawiać się czy to przypadkiem nie jest jakaś usterka techniczna a ja szukam przyczyny w oprogramowaniu...Będę wdzięczny za opinie.Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Moze takie banalne ale - Adobe flasha instalowałeś? Spróbuj też na innej przeglądarce, może to tylko wina jakiejś wtyczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...