miekki Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Właśnie chcę kupić radka 8500 firmy Palit, czy ta firma robi dobre radki??? Szczególnie kusi mnie w niej 3,6ns pamięci. Czy będzie jakaś różnica gdybym kupił 9100, wiem że to niby to samo, ale skoro na 9100 TOCA odpala z błedami, to chhyba jednak do końca to nie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 zawsze mozesz zflashowac bios... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 niewiem jak jest w dziedzinie radeonów ale duzo osób ma gf3 firmy palit i są zadowoleni.Ja miałem też gf3ti200 od palita i tak średnio na jeża byłem zadowolony., szczególnie z wolnych pamiątek (max 470 mhz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A czemu akurat od Palita?? Nawet nie wiedziałem że Palit produkuje Radki :D Jak jest cena tego Radka?? Mógłbyś podać jakieś namiary(linka)?? Czy on przypadkiem nie jest 64-bitowy?? TU masz Radka SuperGrace za 341zł , a TU Radka Szafira za 385zł. Oba mają 128-bit i jest git :D A co do firmy, to jak wspomniał przedmówca, to faktycznie kilka osób miało na forum GF3 Palita i byli z nich wmiarę zadowolonie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Rany, Palit bierze się za Radeony. To jakby FSO zdecydowło się robić luksusowe limuzyny. Daj spokój, rozejrzyj się za czymś innym, Sapphire jakiś, czy Hercules. Le[iej dołożyć ze stówę i mieć gwarancję jakości. Fum Fel 20, miałeś szczęście z tym GF3. Były takie 2 u mnie w pracy i oba padły po ok. 6 miechach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja też mam PALITA i nie mogę narzekać 8) Choć kupił bym inną kartę, ale nie było niestety innych gdy zabierałem się za zakup GF3, a wtedy nie wiedzialem co to sirius.pl itp. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Rany, Palit bierze się za Radeony. To jakby FSO zdecydowło się robić luksusowe limuzyny. Daj spokój, rozejrzyj się za czymś innym, Sapphire jakiś, czy Hercules. Le[iej dołożyć ze stówę i mieć gwarancję jakości. Fum Fel 20, miałeś szczęście z tym GF3. Były takie 2 u mnie w pracy i oba padły po ok. 6 miechach. jeden lolek napisał, że padły mu po kolei 3 athlony 1700+ (każdy kręcony) i że amd to chłam bo padają itp. ja mam amd od ładnych kilku lat (k6-2 300, D800 i teraz A2000+) i tylko padł duron ale przez abytnie ukruszenie. więc to, że ci padły 2 pality nie oznacza, że wszystkie są do kitu, zdarza się. ja sam nie miałem palita więc nie bronię "mojej" firmy, tak się nasunęło. wielu ludziom gainwardy padły, asusy, herculesy, sapphiry, ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Niewiem co doradzić, najlepiej jak masz okazje to najpierw sprawdź tą grafe czy wszystko z nią OK i wtedy pomyśl o kupnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...