Globus Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Jakiego Big Towera polecacie oczywiście za rozsądną cenę (ok. 350 zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Moje zdanie jest takie obudowa to obudowa i nie warto na nią wydawać kupy pieniędzy. Ja poszedłem na gielde wybrałem najtańszą i już. No problem. Jeżeli zaszilacz jaki masz teraz jest dla ciebie odpowiedni to sobie przewalisz do tamtej i usz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 jestem takiego samego zdania , jak juz cos to kupuj np. codegena jakiegos w miare fajnego , wymienisz tylko zasilacz na inny i tyle nie ma sensu kupowac super wypasionej chromowanej obudowy bo po co ? wazna jest wielkosc i to zeby wygladalo normalnie zasilacz i chlodzenie zawsze mozna zmodernizowac :-) a i nawet z niezbyt pieknego codegena mozna zrobic cos ciekawego ale jak Ciebie interesuje tylko wielkosc "Big" to bierz co popadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 A ja się nie zgadzam!!! Wsadzać cokolwiek porządnego do jakieś puszki to tak jak przełożyć flaki od Mercedesa do Trabanta. Gdyby nie limit, to polecałbym Chieftec-a. Ewwentualnie możesz zrobić jak ja: Kup se jakiegoś ładnego AT i pobaw się trochę w ślusarza, potem dobry zasilacz ATX i cyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Ostatnio w Krakowie pojawiły się śliczne serwerówki z zasilałką 350W za !350zł! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 no coz, imo za 350 zeta to juz kazda obudowa jest dobra ;);) tak wiec wybierz te ktora ci sie optycznie najbardziej podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...