IssLance Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Cześć, przejdę do rzeczy. Kupiłem ostatnio wzmacniacz wifi, a konkretniej ten: http://allegro.pl/show_item.php?item=4613886323, połączenie wyglada tak: Router -> wzmacniacz -> laptop Niestety sygnału nie ma w jednym z pokojów, a nie mam możliwości przepięcia wzmacniacza w inne miejsce, dlatego chciałem zakupić jeszcze jeden, aby połączenie wyglądało: router -> wzmacniacz -> wzmacniacz -> laptop No i tu moje pytanie - czy nie byłoby problemów z połączeniem na linii wzmacniacz -> wzmacniacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Nie zadziala moim zdaniem. Przesterujesz wzmacniacz. Wyobraz sobie takie polaczenie w przypadku audio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IssLance Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Okej, no to nic, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Nie prościej access point ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...