Tobik Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Witam, Jestem na etapie szukania ultrabooka dla żony. Wymagania: Matryca:13-14 cali najlepiej matowa,(dość dobrej jakości) Dysk:ssd, Dobra obudowa, Bateria:tak żeby min 4 godziny potrzymała, Procesor: i3,i5, Grafika w sumie nie jest bardzo ważna,aby poszły gry typu simsy, System najlepiej Win 7,ale 8 też może być Dodatki ,które są mile widziane: Podświetlana klawiatura,kamera, Znalazłem w necie Della Latitude E7440 fajnie wygląda tylko podobno matryca słaba,ktoś coś wie o tym ? Pozdrawiam. Edytowane 17 Października 2014 przez Tobik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Niestety w tym budżecie wszystkiego nie dostaniesz. Proponuje biznesowego Vostro 5470 >KLIK< z i3ulv, 4GB RAM i kartą GT740. Bardzo dobra jakość wykonania, lekki i cienki, 3 letnia gwarancja biznesowa NBD z szybkim czasem reakcji, zdalną diagnozą i naprawą u klienta. SSD zawsze można dokupić, laptop posiada bdb układ chłodzenia (pod niskim obciążeniem pracuje pasywnie). z ssd gorzej wykonany VivoBook S301 >KLIK< z i5ulv, 8GB RAM i dotykową matrycą (błyszcząca) Edytowane 17 Października 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Niech sobie zobaczy Vostro 5470 z i3ulv i GT740M Bardzo dobry jakościowo sprzęt. JEdynie matryca błyszcząca. Mobilny 1,6kg <2cm Lub jeżeli niezbędna jest matowa matryca to nieco cięższy Latitude 3440 z i3ulv JAkość równie wysoka. Każdy z lapków ma pojemną baterię jak i gwarancję della NBD. Ten nie posiada dodatkowej grafiki ale na HD4400 powinny simsy pójść bez większych problemów. Do każdego z dokupujesz SSD Ewentualnie 15'' bardzo lekka (2kg) Acer V5-573G z i5ulv i GT750M Również dokupujesz mu SSD. Lapek z wyższą wydajnością niż dell, ale słabszym wykonaniem. (konsumencki laptop) Natomiast posiada dodatkowe bajery jak podświetlana klawiatura. Matowa matryca i niskie gabaryty. Jeżeli 15'' wchodziłaby w grę to bardzo dobry wybór. Edytowane 17 Października 2014 przez Laptopy \ Netbooki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Jak zwykle problem z wyborem lapka :( w Dellu 5470 piszą użytkownicy o problemie z wifi,w 3440 brak hdmi, Już sam nie wiem co kupić :( może faktycznie namówię żone na 15,6 ale czy to ułatwi poszukiwania ? Po dłuższym namyśleniu chyba zdecyduję się taką konfigurację http://allegro.pl/wyprzedaz-dell-latitude-3440-i5-4gb-500-gt740-win7-i4699444300.html Ma jakieś ryski i coś z klapką,ale matryca HD+ i win 7 Co myślicie ? Edytowane 17 Października 2014 przez Tobik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Czyli ten, który Ci proponowałem. Z lepszym prockiem i większym ekranem roboczym. Jak dla mnie bardzo dobry wybór jeżeli tylko ryski nie będą przeszkadzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Konfiguracja bardzo fajna,jeszcze ma kartę nVidia tylko nie wiem jak z jej wydajnością.Przezyje brak tego hdmi kosztem lepszych podzespołów :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Wydajność pozwoli spokojnie odpalić simy. Nawet inne tytuły odpalisz. Co prawda na minimalnych ale odpalisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...