mattis21 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Witam,od nie dawna posiadam Laptopa Lenovo model B590. Jako że ten laptop nie jest jakoś bardzo mocny bo mam używam go na uczelni,do internetu czy robienia prezentacji,ale jakieś starsze gry powinny działać bez problemu i tu się pojawia problem,otóż nie mogę zainstalować directx. Załączyłem zdjęcie problemu. Specyfikacje mojego laptopa to: - Windows 7 home premium 64 bity - 4gb ram - procesor Intel Celeron CPU 1005M 1.90 GHz - karta graficzna Intel HD graphics - dysk 500 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 To można mieć Windowsa bez DIRECTX ? win + r wpisz dxdiag naciśnij enter. Dowiesz się wszystkiego nt. DIRECTX'a na twoim kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 To można mieć Windowsa bez DIRECTX ? win + r wpisz dxdiag naciśnij enter. Dowiesz się wszystkiego nt. DIRECTX'a na twoim kompie. Pokazuje,że mam directx 11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 No to po co i co chcesz instalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 No to po co i co chcesz instalować? Pogrzebałem,pokombinowałem i udało się.Problem rozwiązany,można zamknąć temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...