przeciwnik Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Zamontowałem dzisiaj tą płyte i denerwuje mnie jedna rzecz a mianowicie mam wentylator Spire falcon rock 2 2400 obrotów a płyta pokazyje 1400 obrotów, teraz nie wiem czy naprawde jest tyle obrotów czy są to przeklamania płyty? może gdzieś jest jakaś regulacja predkości wiatraka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 przelacz ten wentylator na inne gniazdo (system fan albo chip fan) bo gniazdko cpu fan ma jakies udziwnienie w postaci doboru obrotow w zaleznosci od temperatury . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 zajrzyj na temat o tej właśnie płycie, tam ci najprędzej odpowiedzą i nie zaśmiecaj forum głupim tematem dla 2 postami odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 to nie jest głupie pytanie a tak podchodząc do rzeczy to po co te forum>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Oboje macie racje - trzeba pytac, ale w sposob INTELIGENTY. Najpierw szukaj, potem pytaj a nie odwrotnie, bo kiedys sie moderator wkurzy i cie zabanuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tylko tego pytania nikt tutaj na forum nie zadał. to może zrobimy osobno działy soltek. Fic.Nvidia.Ati EpoX i bedzie spokój ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tylko tego pytania nikt tutaj na forum nie zadał. to może zrobimy osobno działy soltek. Fic.Nvidia.Ati EpoX i bedzie spokój ? zadac moze nie zadal ale mial podobny problem i ktos nawet pisal chyb do Fic'a i przedstawil maila jaki dopstalod nich na ten temat, iwec na pewno bylo bo sam o tym czytalem, chyba w topicu o Fic'ach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...