Spentany Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tak jak w temacie :) chodzi oczywiście o replike - coby ładnie wyglądało w pokoju :] patrzyłem na allegro ale wole przed kupnem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> to do reki i pomachac troche (joke) ;] najlepiej jakies lokacje we Wrocku ew. w Poznaniu :] thz za namiary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tak jak w temacie :) chodzi oczywiście o replike - coby ładnie wyglądało w pokoju :] patrzyłem na allegro ale wole przed kupnem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> to do reki i pomachac troche (joke) ;] najlepiej jakies lokacje we Wrocku ew. w Poznaniu :] thz za namiary :D kiedys chodzilem na ju-jitsu poszukaj w poznaniu, okolice starego rynku bodajrze na ul. Wronieckiej 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 przejedz się na giełdę kwiatową (poważnie!!) we wrocku na karmelkowej giełda jest od 5 rano do 9 od pon do soboty ale najlepiej w poniedziałek , czwartek lub sobotę ,kupisz ale musisz poszukać bo kicha też się trafia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 W feniksie na ostatnim pietrze jest sklep zajmujacy sie wschodnimi sztukami walki, i u nich czasami widzialem katany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 okok a na jakiej ulicy jest ten fenikss (nie jestem z Wrocka)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...