isetu Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Korzystam z laptopa Della Inspiron 5720 od 2 lat i postanowiłem wyrazić swoją opinię o tym modelu. Karta graficzna grzeje się po 5 minutach, klawiatura jest zbyt rozrzucona, brakuje przycisków numlock, funkcyjny wyłączanie ekranu, funkcyjny, usypianie systemu, za to jest niepotrzebny funkcyjny wyłączanie WiFi i sterowanie playerami, trzy przyciski z kompletnie nic nieznaczącymi symbolami do własnego zastosowania, nigdy nie pamiętam co im przypisałem. Od zakupu wysyłałem go do serwisu 3 razy, nawalał wiatrak, WiFi i audio. Zakup tego laptopa uważam za największy błąd inwestycyjny w moim życiu. Nigdy więcej nie kupię nic pod marką Dell. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Przyszedłeś się tu wypłakać? Pomogło? Wszystkie fora w PL zaszczycisz tym spamem? Masz świadomość, że opinia osoby bez większego dorobku na forum jest <span style='color: red;'>[ciach!]</span>o warta? Z łaski swojej, nie wklejaj formatowanego tekstu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...