gorky1000 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 max 200 zeta co polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 No cóż, co tu by powiedzieć, granica 200zł jest bardzo niska, zbytniego wyboru nie masz, ja był dołożył do czegoś lepszego ok. 500zł, no ale to dla Ciebie nie dla mnie więc moge polecić cosik media-techa, gdyż nic innego o podobnych specyfikacjach nie znajdziesz, a na dodatek jeszcze będziesz miał poręczny aparacik: Media-Tech M408 cena: 199zł http://www.media-tech.pl/nowa/show_item.ph...2&lang=1&show=1 Pozdr.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Cytat max 200 zeta co polecacie?Logitech QuickCam Express - 125 Ogolnie njie qpuj Mediatecha :P syf straszny. Za 200zl kupisz Logitecha, a nawet mniej. Poszukaj na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 looknij na moja obudowe (link w podpisie) i powiedz, czy taka jakosc cie urzadza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 S akalkiem tanie i dobre na allegro - choc polecam ci logitecha ma dobre i ladne prodkty (ale mozesz miec problem z gwarancja bo chyba nie ma polskiego odzdzialu logi w polsce)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 logitech.....ekheheheheeh chyba zartujesz.... :) znajdz dobrego logitecha do 200 zl :lol: powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Prosze: 1. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14444441 2. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14401389 A na Allegro jest tego jeszcze wiecej, innych firm i w zasadzie ZADNA z nich nie przekracza 200 zł:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hehs...nie wiem, jak ten 1, ale quick cam express mialem i nie polecam..... :) moge dac zdjecia, ktore toto robilo :D syf i malaria :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 A mi jaką możecie polecic?? Planuje zakupic cos za max 150zl. Na allegro jest tego sporo ale nie mam zielonego pojecia jaka firma i jakie parametry sa najlepsze. POMÓŻCIE. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...