Gość Mike Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Mam takiego proca i chciałbym "trochę" podnieść jego megahercki :] Dla tego prosilbym innych uzytkowników o podzielenie się swoim doswiadczeniem z kręcenia takich procesorów. Wiem że A0 jest dużo gorszy do kręcenia od B0, ale chciałbym wiedzieć gdzie leży jakas rozsądna granicą, jakich napięć dla niego nie przekraczać, temperatur itp. (chlodznie to miedziany coolerek Spire -jakies 5500 obrotów oraz dwa dodatkowe wiatraki w obudowie:na szczycie obudowy oraz pod zasilaczem). Z góry dziękuję za wszelką pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Sprawdź w faq jest jak podkręcać a ile z niego wyciągniesz tego nikt Ci nie powie każdy proc się inaczej kręci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 i wszystko jasne ;) 'lookaj na FAQ !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie boy sie, opcji szukaj uzylem, jak bym cos,qrka wodna, znalazl to bym nie postowal. A ze nie znalazlem to sie, qrka wodna, pytam ludzi nie??? A jesli nie masz athlona xp 1900+ T-bred A0 albo takiego niekreciles, to prosze ja cie niewysliaj się bracie, bo ja chcialem sie spytac o porade ludzi o dobrym sercu, ktozy bawili sie takim modelem procka co ja sarabada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 steping A0 daleko nie zajedziesz :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A0=cienko najwyzej 100-133MHz, i to najwyzej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A0 przystosowane do max 2200+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Wyciśniesz tyle , by zacząć się zastanawiać nad zmianą na B0..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Wyciśniesz tyle , by zacząć się zastanawiać nad zmianą na B0.....Lepiej od razu już zmieni. Sprzedaj na Allegro, jest wielu ludzi którzy kupia taki procek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...