Elwood Blues Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, Mam taki problem: Przywracam z Ghosta obrazy systemu Windows Vista, obraz przywraca się kompletnie ale po resecie system nie wstaję zatrzymuje się na migającej "karetce". W przypadku XP pomagało naprawienie MBR programem FIXMBR. Przy Viscie niestety nie. I tutaj pytanie do wszystkich: Macie jakieś sposoby lub narzędzia które mogą mi pomóc? Nie chodzi mi o naprawianie przy pomocy płyty instalacjnej, bo takiej nie posiadam (system preload), zresztą trwa to zbyt długo. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Blues Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam, Temat do zamknięcia, okazało się że obraz systemu był uszkodzony. Dla zainteresowanych: Narzędzie MbrFix dostępne na Hiren's Boot radzi sobie z naprawą Visty jak i Win7. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...