Exodiss Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Witajcie, miałem remontować mój stary komputer ale stwierdziłem że przejdę na laptopa. Tak więc potrzebuje jakiegoś lapka służącego do prac szkolnych i trochę gier, chciałbym pograć chociażby w The Forest czy BF3 bo zapewne na GTA V w tej cenie nie ma co liczyć. Przeglądałem Allegro ale sporo dedykowanych grafik wypada gorzej od Intela HD 4600 więc coś tu jest nie tak. Kryteria jakie się kieruje: - miło by było jakby klawiatura była podświetlana - dobre wykonanie, aluminium wskazane - dysk SSD ale na rynku widzę nie ma zbytnio modeli Pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) W tej cenie takie wymagania? Niewykonalne W tej cenie najwydajniejsze opcje to Lenovo Z510 z i3 haswell, 4GB ram, GT740. Posiada niezłą aluminiową obudowę, podświetlaną klawiaturę, matową matrycę i głośniki JBL taniej lepiej wykonany Dell 5547 z i5ulv i r7 265 (wydajność na poziomie gT740). Posiada 2 lata gwarancji domowej naprawy dell Z kartą nvidii masz jeszcze Asusa X550 aka R510 z i5ulv i GT740. Posiada matową matrycę, przeciętną baterię oraz przeciętną jakość wykonania. Edytowane 28 Listopada 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 A ode mnie Acer E1 z i5 ulv i GT740: http://www.morele.net/laptop-acer-aspire-e1-570g-nx-mgvep-005-691606/ Tutaj na plus na pewno matowa matryca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exodiss Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Z tego wszystkiego najlepiej chyba pasuje mi Lenovo Z510, wygląda fajnie, klawiatura na plus no i głośniki - napewno bym używał, szkoda że ma 4 GB RAM. Na allegro zdażają się po 1700-1800 zł. Poczytam recenzje i opinie. Boje się trochę o serwis gwarancyjny i trwałość produktów u Lenovo, ma ktoś jakieś doświadczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...