RolThe888 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Mam problem z toszibą satellite mam windows xp proffesional i nie działa internet wogóle i chciałbym się też zapytać o kartę graficzną do niej z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Abonament opłaciłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RolThe888 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 co za pytanie xD jak na 4 kompach net działa A czy da się w tym laptopie wymienić kartę graficzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Pytanie było podstawowe do zadania. Już coś wiadomo, Teraz napisz, czy łączysz się poprzez wifi czy po kablu. Jak po wifi - karta wifi włączona? Wykrywa router? Wcześniej internet dział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RolThe888 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 mam urządzenie do internetu tp link i przez nie net działa pewnie karta sieciowa spalona. Ale teraz proszę o napisanie o karcie graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 K. graficznej nie wymienisz. K. sieciowa wifi może być wyłączona. Jak włączyć, szukaj w instrukcji http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=1909174 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...