I'mOutsider Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam, Poszukuje monitora z tunerem TV głównie do oglądania filmów, Internetu, sporadycznego grania, oraz oczywiście do oglądania TV (głównie transmisji sportowych -meczyków :) ). Mam następujące wymagania: Przekątna: min. 24”, Rozdzielczość: FULL HD, Czas reakcji: nie większy niż 5 ms (no chyba że nie zrobi to większej różnicy), Cena: do 1000 zł. Rozglądałem się już za takimi monitorami i wpadło mi w oko parę modeli - Samsung SyncMaster T24D390EW, Samsung SyncMaster T27D390EW, LG 23MA73D-PZ oraz LG 27MA43D-PZ. Szczerze mówiąc to sam nie wiem który z tych modeli byłby najlepszy, a może jakiś inny monitor jest godny polecenia. Szukałem jakiś recenzji, testów, porównań itp. powyższych monitorów w Internecie, jednak niczego takiego nie udało mi się znaleźć. Gdyby ktoś znał jakąś stronę, gdzie mógłbym coś takiego spotkać to byłbym wdzięczny. Chciałbym się także dowiedzieć jakie są różnice w matrycach PLS (stosowanych w Samsungach) oraz IPS (używanych w monitorach LG). Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...