410N Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, poszukuję słuchawek do notebooka, czyli sprzętu ze zintegrowaną kartą dźwiękową. W najbliższym czasie nie zamierzam dokupywać DACa, czy karty pod usb. Mają służyć głównie w domu do oglądania filmów, słuchania muzyki, grania i rozmów na skype, czy też TSie. Nie mam ulubionego gatunku muzycznego, skupiam się bardziej na melodii. Na ten cel mam przeznaczone około 200zł, ale jestem wstanie trochę dołożyć. Znalazłem w internecie kilka produktów, które mnie zainteresowały i chciałbym się dowiedzieć, które najbardziej pasują do informacji przedstawionych powyżej, ewentualnie chciałbym też poznać Wasze propozycje. Z mikrofonem: Koss Iporta Pro Platronics Gamecom 788 Sennheiser PC 320 Superlux HMC 631 AKG GHS 1 Bez mikrofonu: Superlux HD 681 EVO Mark II superlux HD 330 Creative AURVANA Live! Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2014 przez 410N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...